ACP GALAXIE

Nieuwe bereikte uitdaging voor EDERGEN, die kwaliteit van zijn producten, eenvoud van installatie en opvolging combineert met besparingen!

OBJECTIEF: vervanging van installaties voor de productie en distributie van warm water voor verwarming en SWW. Het gebouw is een appartementengebouw.

BESCHRIJVING VAN HET PROJECT: een verwarmingsruimte op het dak (niveau +23) en een onderstation in de kelder. De onderstations bevinden zich op het secundair van een bewaard gebleven overstappunt. De specifieke punten moesten dus kunnen communiceren tussen productie en distributie tegen beperking van de kosten zijn.
Verwarmingsketels en de regeling Hoval worden gebruikt om verwarmings- en SWW-circuits te regelen. Het was dan ook gemakkelijk om een “full Hoval”-project op te zetten dat productie en distributie tegen lagere kosten (standaard!) en in totale eenvoud met elkaar verbond.
De productie van SWW zal uitgevoerd worden door middel van Hoval TransTherm Aqua F warmtewisselaars, voorgemonteerd op een metalen frame en uitgerust in de fabriek met een volledig assortiment accessoires en bedieningselementen (pomp, gemotoriseerde kleppen, sondes, etc.) voor een snelle en eenvoudige installatie op locatie.
De Hoval ketels zullen ook de verschillende energiemeters overnemen voor visualisatie op het HovalDesk remote access en management platform.

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.
OK

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart