DIT ZIJN WIJ

Expert in HVAC

Wij zijn uw partner voor het bestuderen en beheren van uw project HVAC in engineering en dienstovereenkomsten door uw kwalitatief hoogstaande oplossingen aanbieden in hernieuwbare energie.

Vandaag de dag, en in de toekomst nog meer zijn de op de economische energie gebaseerde oplossingen en de hernieuwbare energieën de motoren van ons beroep.

Wij bieden een grote aandacht aan de rendement op investering van onze oplossingen en eren de duurzaamheid en de eenvoud. Alles bij een leidt dit tot een financiële analyse aangepast aan uw project.

Als pionier in deze sector is het onze plicht om de meest ononderbroken en winstgevende oplossingen te bevorderen in HVAC. Wij vertrouwen op een mooie ervaring met verwarmingsketels, productie ECS, warmtekrachtkoppeling, stadsverwarmingsnet, airconditioning, ventilatie en warmtepompen om de integratie van verschillende technologieën op een eenvoudige en rendabel manier tot stand te brengen.

Onze oplossingen zijn altijd bestudeerd om de meest eenvoudige hydraulische schema’s voor te stellen evenals de gebruiksvriendelijke en volledige regulering. De intelligentie is eveneens in het eenvoud.

Wij vertegenwoordigen de merken AISIN TOYOTA & HOVAL op een exclusieve wijze in België en Noord-Afrika.

WAT DOEN WIJ?

OPLOSSINGEN/PRODUCTEN

Wij bieden u op een integratieve manier de optimale oplossing voor uw project aan op gebied van productie voor warmte/koeling, ventilatie en elektriciteit. Wij leveren verschillende installaties die aan de eisen van uw project voldoen, gaande van verwarmingsketels, sanitair warmwater, elektrische en gas-warmtepompen, stadsverwarming, buffervaten, ijsgroepen, ventilatiegroepen, luchtverhitters, zonnepanelen, tot warmtekrachtkoppelingen.

ENGINEERING

Elk project wordt door ons engineering team verwezenlijkt door het realiseren van dimensionering, principeschema’s, plannen, budgettering en het verzekeren van het rendement van uw investering door u de meest efficiënte en duurzame oplossing aan te bieden. Wij werken in het bijzonder met premium merken (HOVAL & AISIN Toyota) wat u garantie biedt op een uitgebreide ‘know how’ en ondersteuning.

INDIENSTSTELLING

Na de bestelling bieden wij de nodige ondersteuning aan om de werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen en een snelle indienststelling te verzekeren. Wij organiseren werfvergaderingen om u te voorzien van de nodige uitleg en te helpen bij de montage en de werkzaamheden (hydraulica, elektriciteit, regulering…) binnen dit proces. Na de ondertekening van ons document ‘checklist‘ kan de uiteindelijke indienststelling plaatsvinden, volgens onze vastgestelde procedures en de goedkeuring van onze fabrikanten.

KLANTENSERVICE

Onze technische teams staan u ten allen tijde bij voor het onderhoud van uw installatie. Onderhouds- en prestatiecontracten worden u voorgesteld om de werking van uw installatie te verbeteren en een goede werking te garanderen.

PERSONEEL

Eigenschappen zoals goed opgeleid, bekwaam, snel en behulpzaam zijn, zit in ons DNA. Wij staan altijd paraat om naar u te luisteren en u de best mogelijke dienstverlening aan te bieden. Vanuit Edergen bieden wij u ook uitgebreide opleidingen aan voor al onze producten in verwarming, koeling, ventilatie en warmtenetten.

REFERENTIES

Koninklijke Muntschouwburg

Installatie van 3 UltraGas verwarmingsketels van 850kW en 1 UltraGas verwarmingsketel van 100kW

Scott Aubange

Bezorging van 17 luchtverhitters TopVent

MEER WETEN?

Innovatie genereert een nieuwe oogpunt op het beheer van energie : de warmetekrachtkoppeling, de gas-warmtepompen en de inox verwarmingsketels/luchtverhitters HOVAL

We use cookies to ensure that we give you the best experience. If you continue using this website, we'll assume that you are happy about that.
OK

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart