OVER ONS

Expert in HVAC

Wij zijn uw partner om uw HVAC-project in engineering en service te bestuderen en te beheren door u hoogwaardige en duurzame energieoplossingen aan te bieden.

Vandaag en meer nog morgen zijn oplossingen op basis van energiebesparing en hernieuwbare energie de drijvende krachten achter ons bedrijf.

Wij besteden veel aandacht aan het rendement van onze oplossingen door het bevorderen van duurzaamheid en eenvoud, wat zich vertaalt in een financiële analyse op maat van uw project.

Als pionier in deze sector is het onze plicht om de meest duurzame en winstgevende oplossingen in HVAC te promoten. Wij vertrouwen op een mooie ervaring in Verwarmingsketels, Productie SWW, Warmtekrachtkoppeling, Warmtenetten, Klimatisatie, Ventilatie en Warmtepompen om de verschillende technologieën op een eenvoudige en kosteneffectieve manier te integreren.

Onze oplossingen zijn altijd ontworpen met het oog op een zo eenvoudig mogelijke hydraulische schema en een gebruiksvriendelijke en volledige regeling. Intelligentie zit ook in de eenvoud.

Wij vertegenwoordigen de merken AISIN TOYOTA, ENEX & HOVAL op een exclusieve wijze in België en Noord-Afrika.

WAT DOEN WIJ?

OPLOSSINGEN/PRODUCTEN

Wij bieden u op een integratieve manier de optimale oplossing voor uw project aan op gebied van productie voor warmte/koeling, ventilatie en elektriciteit. Wij leveren verschillende installaties die aan de eisen van uw project voldoen, gaande van verwarmingsketels, sanitair warmwater, elektrische en gas-warmtepompen, stadsverwarming, buffervaten, ijsgroepen, ventilatiegroepen, luchtverhitters, zonnepanelen, tot warmtekrachtkoppelingen.

ENGINEERING

Elk project wordt door ons engineering team verwezenlijkt door het realiseren van dimensionering, principeschema’s, plannen, budgettering en het verzekeren van het rendement van uw investering door u de meest efficiënte en duurzame oplossing aan te bieden. Wij werken in het bijzonder met premium merken (HOVAL & AISIN Toyota) wat u garantie biedt op een uitgebreide ‘know how’ en ondersteuning.

INDIENSTSTELLING

Na de bestelling bieden wij de nodige ondersteuning aan om de werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen en een snelle indienststelling te verzekeren. Wij organiseren werfvergaderingen om u te voorzien van de nodige uitleg en te helpen bij de montage en de werkzaamheden (hydraulica, elektriciteit, regulering…) binnen dit proces. Na de ondertekening van ons document ‘checklist‘ kan de uiteindelijke indienststelling plaatsvinden, volgens onze vastgestelde procedures en de goedkeuring van onze fabrikanten.

KLANTENSERVICE

Onze technische teams staan u ten allen tijde bij voor het onderhoud van uw installatie. Onderhouds- en prestatiecontracten worden u voorgesteld om de werking van uw installatie te verbeteren en een goede werking te garanderen.

PERSONEEL

Eigenschappen zoals goed opgeleid, bekwaam, snel en behulpzaam zijn, zit in ons DNA. Wij staan altijd paraat om naar u te luisteren en u de best mogelijke dienstverlening aan te bieden. Vanuit Edergen bieden wij u ook uitgebreide opleidingen aan voor al onze producten in verwarming, koeling, ventilatie en warmtenetten.

REFERENTIES

Koninklijke Muntschouwburg

Installatie van 3 UltraGas verwarmingsketels van 850kW en 1 UltraGas verwarmingsketel van 100kW

Scott Aubange

Installatie met 17 TopVent luchtverhitters

MEER WETEN?

Innovatie genereert een nieuwe oogpunt op het beheer van energie : de warmetekrachtkoppeling, de gas-warmtepompen en de inox verwarmingsketels/luchtverhitters HOVAL

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart